RESTAURANTER OG BARER

Vi vet ikke med deg, men er det noe vi er skikkelig glad i så er det god mat, noe godt i glasset og hyggelig atmosfære. Sammen med de beste driverne i sentrum har et vell av hyggelig steder du absolutt bør oppleve mens du er i byen. Her er våre favoritter:

NyDeli Mat og vin

«Vi satser på både sandwicher og lunsjretter på dagtid og vinbar med deilige oster og skinker på kveldstid.»

NyDeli er byens nye lunsj og kaffebar på dagtid, med høy kvalitet og de beste råvarer. Torsdag til lørdag kan man komme på kveldstid for å nyte fantastisk ost og skinke, og et rikt utvalg vin på glass.

Les mer om NyDeli

Køl er Fredrikstads sin egne grillrestaurant og for noen griller de har. På menyen finner du alt du måtte ønske av kjøtt tilberedt på kull eller i den fantastiske smokeren. Her får du vann i munn fra første bit til siste drink og derimellom fantastisk tilbehør.

Les mer om KØL

Det passer alltid med pizza og Villa Paradiso lager de aller beste som finnes. For ikke å snakke om et en hyggelig atmosfære i restauranten. I hjertet av restauranten finner du den usedvanlig hyggelige bakgården. Perfekt både til lunsj og middag.

Les mer om Villa Paradiso

Vin- og sakebar i Fredrikstad, sa du? Jepp, stemmer det. På hjørnet inn mot Nygaardsplassen finner du baren der alle viner kan fåes på glass. Mulig det er vanskelig å uttale, men det er ikke vanskelig å bli sittende.

Les mer om Hoi Polloi

TÆPS er stedet der du kan smake deg gjennom en verden av øl. Mye godt i skapet, mye godt på tapp og hvis du ikke greier å bestemme deg har bartenderne solid kunnskap om hva du trenger. Et bra sted for første dates da de har et vell av brettspill å velge mellom.

Les mer om TÆPS

Sushi er muligens en take-away favorite, men det smaker enda bedre når du kan nyte det i nydelige restaurantlokaler. Et absolutt must å besøke når du er i Fredrikstad.

Les mer om St. Raw

Når hotellet ikke har frokost, men heller et håndverksbakeri i første etasje! Surdeigsbrød, nybakte rundstykker, croissanter og alt ditt hjerte måtte begjære. Åpen alle dager i uka fra 09:00 – 17:00!

Les mer om Bakfickan

Fredrikstads stolthet! Våre dyktige partnere satt Fredrikstad på matkartet med denne perlen av en sjømatrestaurant og her er det alltid noen fristelser på menyen. Book bord tidlig, her er det fullt til lunsj og middag.

Les mer om Slippen